kabanos, chyba gorszych dróg jak u nas to nie ma nigdzie :lol: (CHYBA) :lol: :lol:
Łosiu1988, za całkiem rozsądne pieniążki udało się zakupić dobry zestaw, więc szkoda było grzeszyć, ale i to pewnie będzie przejściowe do lata :roll:
Łosiu1988, za całkiem rozsądne pieniążki udało się zakupić dobry zestaw, więc szkoda było grzeszyć, ale i to pewnie będzie przejściowe do lata :roll:
Niestety ostatnia jego modyfikacja zakończyła się na początku 2010 a ja wypadłem już mocno z tematu
To tak dla szpanu zostało 

RAMu dopchasz więcej, maksymalnie właśnie do 8 GB dla tej płyty. Procek jest nadal bardzo dobry - wiem, co mówię, miałem go ponad rok (wykręcony na 3.6 GHz swoją drogą - pancerne procki, zwłaszcza w rewizji G0), z czego ze 3 miesiące harował na serwerze odpalonym przez 24/7 obciążonym przez praktycznie cały czas (serwer gry World of Warcraft tak dla informacji
1500 może ludzi odstraszyć i nie liczyłbym na taką sumę, ale warto pokombinować (spróbuj może faktycznie tak, jak napisałem) - czasami jakiś wariat / desperat kliknie pod presją i zakupi :diabelski_usmiech Sam tak opchnąłem za 500zł dwa lata temu maszynę niewartą więcej niż 350

Komentarz